Friday, July 9, 2010

Gathering GB.


Fine. Aku tak pergi Gathering GB la. Takut tak sempat. Even that day da memang ada kat Putrajaya. Jangan tanya dua tiga kali kat aku. Sedih gila nie. Dulu aku orang yang excited nk pegi. Cis. Sekali tak dapat nak join pulak.


So, nak jumpa aku jum lepak umah akak aku kat Presint 14. Damn. Terasa rugi sangat nie. Haish. Ini semua gara gara pendaftaran kemasukan baru. Kalau tak confirm dah pergi. So, sorry guys. Next time la kita jumpa eyh. Enjoy la kat sana nanti. Kot aku lalu tepi tepi tu, aku intai intai la korang sikit. Hahaha.




4 comments:

  1. @Miss Izah Mohamed

    me tooo.
    dah ade pon kat putrajaya nie.
    haish.

    ReplyDelete
  2. boy pun x gi.. dilla invite kt fb ritu kan. hehe
    segan kowt

    ReplyDelete
  3. @Boy


    hehehe. aah, dla invite boy.
    segan?
    wah, boy segan.
    ouh, tp btol la.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.