Friday, November 26, 2010

Convocation : hari kedua

salam.

hari kedua menyusul.

berada di kelantan. ofcos pagi - pagi lagi mak, abah dan abang ipar aku bangun nak settlekan tayar semalam. aku masih terbongkang atas katil tidur. sedar - sedar dah pukul sebelas setengah pagi. itupun masih nak pejam mata balik. dahla aku tidur si airiel berebut bantal peluk dengan aku. memang tak kasi can betul la budak kecik tu.

bersiap - siap untuk check out dari hotel ombak inn.








eh, baby alex!


teruskan perjalanan ke terengganu melalui jalan pantai. dah nama pon laluan pantai, so better stop for a while la kan. ofcos la snap pitcha lagi. come, see this.







luv this pitcha. kredit to me.
heeee.




emo boy. always look down when we try to capture his face.
naughty boy.




bersambung.......

4 comments:

  1. alynn,

    ofcos sgt comell.
    like her auntie rite..

    ReplyDelete
  2. mia dpt adik lelaki. tebalik dorg nii. hahaha

    ReplyDelete
  3. cawal,

    haaa. sebab dyorg tau apa misi
    autie dorang.
    hahaha~~~

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.