Monday, May 17, 2010

Fucking Life

Aku keseorangan lagi. Tiada penghuni langsung. Hanya ditemani dengan bunyi aircond yang sudah uzur. Tiada suara dari radio mahupun televisyen.

Berbekalkan donut yang dibeli semalam di Dunkins Donut aku menulis entri ini. Tiada apa yang bermain dalam fikiran. Mundar mandir di dalam pejabat yang kosong. Hanya seketika melegakan mata dengan permandangan yang tidak berapa indah.


Mat dan minah indonesia yang mandi secara terbuka tanpa rasa segan dan silu.


Abang abang pos laju yang sibuk memunggah surat surat yang perlu dihantar. Ohh tidak lupa sebatang rokok ditangan.


Pak guard yang keluar masuk pondok pengawal.


Kereta yang lalu dan patah balik kerana tiada sign board mengatakan 'jalan ditutup'


Minah bergaduh manja dengan Seman di kedai Tomyam kerana air.


Tiada apa yang menarik. Hari hari menonton senario yang sama. Senario yang tidak mampu menaikkan keghairahan aku untuk menulis seperti seorang yang hebat.

I'm really sick of my life. Shit.


katakata : please give my life back fucker!

10 comments:

  1. macam pelik je environment tempat kerja awk
    kerja kat mana ni?

    jenguk2 lah blog saya k..
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amar : memang sangat pelik pon.

    ReplyDelete
  3. naz : yeee. sy tgh sabar nie abg naz.

    ReplyDelete
  4. try tgk lg kerenah2 mnusia..mesti lawak..hahaha.mcm kartun yg dlm tv..hahaha..
    itu r hidup..hehehe.:)

    ReplyDelete
  5. izzah : hahaha. memang macam katun

    ReplyDelete
  6. cheer up :)
    gi mkn aiskrem

    ReplyDelete
  7. boy : anda tau sy pngemar aiskrem?? hahaha. bnje r.

    ReplyDelete
  8. saba3.
    skali skale ngorat la posmen o p.guard tu:)

    ReplyDelete
  9. akuseniman : abg posmen ensem wo0o0o. hahah

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.