Thursday, January 6, 2011

060111


kini aku sudah kembali. ke dunia yang berbeza sebelum ini. dunia yang tak lagi mampu untuk bersenang lenang dengan mengadap laptop serta internet yang super laju selama dua-puluh-empat-jam-tujuh-hari. tarikh 060111 memang keramat gile. kembali ke dalam tahanan. peh.

kali nie tiada perbezaan dari segi roomate, kedudukan katil, almari, meja study. semuanya seperti biasa. cuma bilik bertukar ke tingkat dua serta ada tambahan meja solek*perempuan kan* dan rak kasut yang dulunya di bilik aku takde. tapi memang macam celaka sebab selalu dapat bilik yang tak lengkap bila drawer meja study takde. damn!

disebabkan jumaat, sabtu dan ahad free, so buat masa sekarang pergi berjoli dulu sebelum kembali diseksa dengan bebanan kerja yang melampau punya banyak dan seriously macam banggang.

dah. layan movie lagi chare.

3 comments:

  1. betul2 meluahkan perasaan nih...hahaha

    ReplyDelete
  2. berjoli ye..taw la mara da masok...hehehe..

    ReplyDelete
  3. shapit,

    uhuk. jgn la ckp begitu.
    sy hanya dpt half..

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.