Monday, December 20, 2010

Monday Blues

salam.

whoa. hari ni terasa macam nak melepaskan tension. kebetulan mrs emak pulang tengah hari dan pergi balik kerja petang tu. so, kesempatan tu diambil untuk kami tiga beradik keluar berjimba.


keputusan diambil untuk tengok movie cerita tron versi three dee. memang terbaik seyh. speechless kejap aku tengok. macam main real game je.


tapi movie start lambat lagi. sejam awal diisi dengan aktiviti karoake. perancangan awal nak dua jam, tapi sebab dah lewat so kami amik sejam je.




semua ini ditanggung oleh insan diatas. terima kasih banyak - banyak.








sebelum balik pau lagi insan diatas dengan meminta dibelikan burger prosperity di mcd. sangat - sangat puas hati ada adik sebaik beliau. lain kali belanja lagi. peace!




ps : dia dapat elaun. aku dapat habuk je. peh.

2 comments:

  1. aku tgk tron dah. 3d. spek 3d bapak buruk!

    ReplyDelete
  2. alynn,

    aku punye spec baru g.
    so sangat cantik.
    heeee

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.