Saturday, June 12, 2010

Budak Baru

Tadaa.


Firstly, still ingat perempuan yang aku ceritakan
pada ENTRI INI.
Kalau lupa, sila ingat kembali.
Sebab, perempuan tu dah ade blog.
Aku yang hasut dia buat sebab dia suka merapu.
Aku kata dari merapu tak tentu hala,
Better merapu dalam blog.
Biar semua orang boleh merapu sekali.

Yeah. Still newbie.


Its ok la kan.
Mengantikan blogger blogger yang da tutup blog dorang.
Macam kerja gak.
Orang berhenti atau pencen, company tu mestilah ambil orang baru
untuk menggantikan semua yang dah chalow nie.
So, sila say welkem to her.




12 comments:

  1. hoishhh. gyle ke. hahaha.
    mana ada kuat merapu. gyler la cik vanilla nii.
    hahahahahaa

    ReplyDelete
  2. boy,
    silap blog nak say hi.
    meh dla tlg jawab.
    hi.

    ReplyDelete
  3. cawal,

    hahahaha.
    cawal kan gadis yang 'baik'
    jangan la kata sy gila.

    ReplyDelete
  4. welkam cik Ct Syawalhana
    moh sama2 meriahkan dunia belog~

    ReplyDelete
  5. hahahaa.
    cawal 'baik' dan k.dila mmg gyla.
    hahahahaha.
    nseb bek cawal xgyla mcm k.dila.
    hahahhaa ;p

    ReplyDelete
  6. kie yu,

    yeah.
    sorg lagi muncul meriahkan dunia belog

    ReplyDelete
  7. cawal,

    ahhhh. awak tu pun gyla la syg.
    hahaha

    ReplyDelete
  8. welcome2 ~
    jgn jadi mcm aku sdh.
    haha ~

    ReplyDelete
  9. innz,

    jgn jadi macam aku juga.
    heee

    ReplyDelete
  10. saya gyla sebab awak gylaa.
    hahahaa.
    besh kan jadi gylaaaa.
    hahahahaa

    ReplyDelete
  11. cawal,

    yesh! sgt seronok jadi gilak.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.