Thursday, June 17, 2010

Menyampah

Macam haram.
Apa dia ingat facebook tu twitter ke.
Semua benda nak tulis.
Dah macam main message plak.
Tapi memang macam main message sebab update through celcom sms tu.
Apa badget orang nak baca ke hape.
Kalau bukak page manusia tu penuh dengan status dia ja.
Takde plak manusia yang reply.


Seriously aku rasa dia nie silap masuk laman sosial.
Nak buat twitter tapi terbuat facebook.
Macam gampang.
Atau mungkin mencari publisiti murahan.
Yeah, aku rase lebih kepada mencari publisiti murahan.
Menyemak wall aku je.

8 comments:

  1. mungkin xde org nak komen kat status dia kot..
    atau baru join FB..
    atau terlalu taksub dengan sistem komen FB..=)

    ReplyDelete
  2. hahaha. awat nyaaa ni. hahahhaa

    ReplyDelete
  3. cawal,

    ade la org tu.
    nyampah den.
    seb bek da buang dr friendlist

    ReplyDelete
  4. n,

    ang tu fb langsung x update.
    heh.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.