Thursday, June 17, 2010

Seminggu tanpa World Cup

Tolong bagi aku cara untuk menonton World Cup
bila aku kembali ke Penang untuk tempoh paling lama seminggu.
Terpaksa menyewa di hostel yang tiada Astro.
RTM kata nak buat live tapi semua tu propa saja.
Nak naikkan rating la kononya.
Shit.


Nak menonton di luar, sedia maklum kena masuk awal.
Hostel la katakan.
Nak menonton online, broadband aku macam gampang.
Takkan aku kena duduk tanpa menonton dan hanya
melihat update score saja.
Ini tak boleh jadi.
Tolong aku fikirkan cara yang terbaik.

2 comments:

  1. suruh la diorg bkk lcd. haha. kat sini buat cmtu kot.

    ReplyDelete
  2. ejat,

    kami ja ada.
    mcm x berbaloi.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.