Thursday, June 17, 2010

Old Friend ii

Terserempak dengan old friend memang selalu buat aku speechless.
This time terserempak plak dengan sumeone yang aku
really rapat tyme standard 2 or 3 aku pun lupa.
Bila nak ungkit balik kisah lama, memang takkan habes.
Kerja kitorang hanya bergayut phone sampai lebam.


Bila jumpa balik. Dia masih sama.
Masih gila macam dulu.


  Aku : ko buat ape sekarang?
  Dia : nanti aku nk sambung study dekat KLMU.
 Aku : ohhh. bagus bagus. tapi before nie ko buat pe?
 Dia : syhh. aku buat bisnes skunk.
 Aku : bisnes pe plak ko nie. jangan angkut aku. aku tak berminat.
Dia : *sambil kuarkan barang* aku buat bisnes jual kondom dan sperma. 
Aku : bongok la ko.*buat aksi terkejut* ko jual kat sape? pelacur or gigolo mane? taiping ade ke port diorang. bapok ramai la.
Dia : hahaha. hotak ko. ko tengok benda nie macam apa yg aku cakap tadi ke?
Aku : main main lagi ngan aku. ko cakap cmtu, aku balas la balik.
Dia : aku badget ko nie budak baik. padahal otak sama je gila ngan aku.
Aku : ko baru tau ke. hahaha.


Ok, fine.
Benda yang dimaksudkan hanyalah

Kondom ----> masker Shiseido.
Sperma -----> perapi rambut tanpa bilas.

Sekian. Hahahahahah.

4 comments:

  1. haha..mennde tu dipaggil kondom yekk..sperma pon boleh jadi bahan..haha..mcm2 korang ni

    ReplyDelete
  2. ejum,

    hahhaa.
    ktorg memang mcm nie.

    ReplyDelete
  3. hahaha. bengong. k.dilla mmg pon. mula lahh tu nak merapu. hahaha. gyler. =p

    ReplyDelete
  4. cawal,

    u noe me well dear.
    hahhaa

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.