Saturday, June 5, 2010

Kemasukan semula

Tadaa.


Nampak kat tepi tu. Ada lagi LIMA hari tolak sabtu ahad sebelum aku tamat tempoh praktikal.
Tapi haram. Report apa pun tak buat lagi.
Dari hari tu Bab Empat sampai sekarang masih di Bab Empat.
Asal pegang je laptop benda lain yang dibuat.
Celaka. Bila ntah da jadi rajin.


Pihak kolej call inform pasal tarikh kemasukan semula.


" hello, saya dari JMTi. Saya nak maklumkan pada cik Adilla yang cik kena lapor diri pada 21 nie dari jam 9 sampai 1 petang. Terima kasih. "



" Eh, kak. Nanti datang hantar report je ke ape eyh? *bertanya supaya tak sesat nnt*"




" Maaflah, saya tak tahu. Terima kasih "



Kyakkk. Sama sama lah kakak operator. Sungguh la memang macam operator. Sekurang kurangnye isi la pengetahuan sket. Nie student nak tahu apa apa tak reti jawab.


Bermasalah betul.

4 comments:

  1. die nak suh tolong lah tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. yep. acam mana dy boleh xtau. hish.

    ReplyDelete
  3. tolong pe zack?
    tolong bagi info ke. kami nie yg perlukan info.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.