Tuesday, May 11, 2010

Kurang pendengaran

Aku mengalami kekurangan pendengaran buat sementara waktu. Mak aku selaku nurse kata sebab badan panas pastu tak mandi. Aku pelik je sebab aku mandi selalu kot. Nak nak sekarang nie tengah duduk dekat gurun yang panas. Mak aku nak bawak pergi klinik aku tolak dengan cara baik. Konon dah baik sepenuhnya. Blahla. Elok diorang blah telingga aku kembali benggang. Bongok betul.

Malam ni mak aku outstation ke KL. Aku rasa macam nak guna kereta esok pergi kerja. Tapi myvi tu selalu taknak mesra dengan aku. Aku punya la buat baik dengan dia, haram dia nak balas balik. Rasa nak sepak je.

Aku rasa macam tak best plak bila aku sorang je guna laptop. Rasa tak masyuk sangat bila guna tanpa sebarang perebutan. Selalu aku berebut dengan adik lelaki aku.

Bila dia nak balik. Adik perempuan aku nie tak boleh buat kawan.

Kepala otak dia skema sangat. Bukan selera aku.

Hahaha. Kalau dia baca ni, confirm dia tendang aku time tido nanti. Syial la.


katakata : macam tak dewasa ja tidur dengan adik. hoish.

10 comments:

  1. tido dengan adik penyayang.. hee :)

    ReplyDelete
  2. missnafa : hahaha.penyayang la sangat..

    ReplyDelete
  3. oh ya. ko dah pekak mcm aku gak
    heloo geng! :P

    ReplyDelete
  4. kapten : ces. aku tak skema la. hello!

    ReplyDelete
  5. usyukkkk tak mandi....

    eh kena jerit sebab dia x dengar..

    USYUKKK!!! TAKK!! MANDII!!!!

    ReplyDelete
  6. boy : ey, tlg sket ye? x nampak dla tulis atas tu. mandi selalu kottt. ;p

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.