Friday, May 28, 2010

Nephew

Tadaa.


Sekarang semua orang nak demam. Musim ke ape ke aku pun tak tahu. Ni, my nephew plak demam. Aku seriously tak boleyh tengok dia sakit. Kesian derr. Batuk tak tentu masa. Muka lemah gila babeng. Pastu paling tak best dia tak aktif seperti biasa. Aku nak sakat pun takde mood.






Muka minta simpati gilak. Bila nak tolong dia tolak ganas ganas. Cis. Nasib baik aku aunty yang baik oke AIRIEL DARWISY. Hish, degil.



katakata : mcm sin chan je.

10 comments:

  1. olololoooo siannye dia... baring jekk...

    ReplyDelete
  2. ADDEK KE????
    hndsome tol nme die..haha

    singgah n FOLO..
    folow me back k..

    ReplyDelete
  3. usha blog ko lek..
    xpuas ati td.ha3

    ptot aq komen ase smcm je..
    tjok pn da trg2 NEPHEW aq lh tny adek ke x??
    penen ckt mlm2 nie..

    p/s > singgah je ke?

    ReplyDelete
  4. lol...

    kesian budak kecik tu...

    hilang comey...

    ReplyDelete
  5. hahaha.
    mane de.
    makin cumell la.

    ReplyDelete

kau nak kata apa.silakan.